Lezing


Van droom naar werkelijkheid
Dromen hebben we allemaal, in verschillende categorieën en in verschillende soorten en maten. Wat voor de één een droom is, is voor de ander een nachtmerrie. Één van onze dromen was; het beklimmen van de Mont Blanc. Na een vakantie in de Alpen zo’n tien jaar geleden, is deze droom ontstaan en vast stond dat we deze ooit zouden verwezenlijken. Maar hoe doe je dat, als praktisch onervaren alpinist? Nou, daar komt heel wat bij kijken, maar het aller belangrijkste is de passie voor de bergen en doorzettingsvermogen. Alles aan de kant voor die ene droom. En als dat lukt en je daartoe in staat bent, is wat je er voor terug krijgt met geen pen te beschrijven. Een ervaring waar je de rest van je leven van blijft dromen….
Graag willen we, ondanks dat het bijna onmogelijk is, mensen een beeld geven van hoe wij, als vader en dochter, deze tocht en alles wat er bij komt kijken, hebben ervaren. Hoe bereid je je voor? Hoe kies je het juiste gidsenbureau? Welke spullen schaf ik aan? Hoe kan ik in het platte Nederland hiervoor trainen? Wat vindt het thuisfront hiervan? Wij zullen vertellen hoe wij dit hebben aangepakt en wat onze ervaringen zijn. We nemen jullie mee in ons verhaal hoe wij van onze droom de werkelijkheid hebben gemaakt.
Dochter Evelien en vader Jenne stonden op 9-9-2011 op de top van de Mont Blanc. Hun droom was werkelijkheid geworden
Hebben we jouw belangstelling gewekt dan willen we ons verhaal graag delen. Wij verzorgen een presentatie van +/- 90 minuten. Ook als je niet een berg wilt beklimmen is onze presentatie alleen al de moeite waard om de prachtige foto’s die we laten zien

Mont Blanc Chamonix Alpen Jenne Klasens

Voor meer informatie :
info@jenneklasens.nl
06 203 320 68